Hogyan készítsünk otthon talizmánt a szerencséért és a gazdagságért?

A szerencse és gazdagság talizmánjai a legnépszerűbbek és a legkeresettebbek minden nemzet között. Ha követi az utasításokat és követi a tippeket, saját kezével készíthet ilyen amulettet.

pénz rovásírásos amulett

Egy kis szerencse nem árt minden embernek, és a szerencse amulett jól jár ezzel. Vele minden tekintetben jobb lesz az élet, mert jó szerencse nélkül egyetlen dolog sem megy.

Három lehetőség van saját amulett megszerzésére. Véletlenül megtalálhatja, elkészítheti saját kezűleg vagy megvásárolhatja. Az, hogy milyen módszerrel szerezheti meg az amulettet a szerencse érdekében, az erősségétől és attól függ, hogy pontosan hogyan fog működni.

A véletlenül talált kagylók, kövek és hasonló tárgyak jó szerencsét jelenthetnek. Ezek közé tartozik a négylevelű lóhere - a szerencse egyik legősibb és legismertebb szimbóluma.

Ha az otthona közelében lóhere nő, akkor megpróbálhat olyat találni, amelynek három sziromja helyett négy van. Meg kell szárítani és magával kell vinni, hogy ne sérüljön meg vagy véletlenül ne veszítse el. Jól alkalmazható például az átlátszó cabochon alá való elhelyezés.

A véletlenszerűen talált dolgok többi része általában nem teljesen véletlen. Az intuíció azt súgja, hogy ezt a követ vagy kagylót fel kell venni. Meg fogod érteni, mit hozhat a szerencse. Kövek esetében a legjobb a folyóhoz vagy a tengerhez menni. A véletlenül talált amulettek nem igényelnek tisztítást vagy töltést. Egyesek felsőbb hatalmak ajándékának tartják őket.

Az érmék nemcsak szerencsét hoznak, hanem pénzt is. Ha olyan érmét talál, amelynek kibocsátási éve megegyezik születési évével, akkor azt mondhatja, hogy nagyon szerencsés. Használható talizmánnak, az érme szerencsét hoz, főleg karrier- és pénzügyekben vár nagy szerencse.

Azok, akiknek nincs szerencséjük véletlenszerű leletekkel, inkább saját kezűleg készítenek amuletteket a szerencse érdekében. Ez egy nagyon jó lehetőség, mert a cikk elnyeli az energiát a gyártási folyamat során. Nem kell egymáshoz szokni, ahogy ez néha a vásárolt termékeknél megtörténik. Általános szabály, hogy a kézzel készített amulettek a jó szerencséhez aktiválást igényelnek. Általában ezek egyszerű összeesküvések. Rendszeresen fel kell töltenie az amulettet saját energiájával, hogy ne veszítse el erejét.

Ez a fajta talizmán magában foglalja a különféle, önállóan otthon elkészített ékszereket, gyógynövényekkel és egyéb alkatrészekkel ellátott zacskókat, émelygéseket, rajzokat, személyesen kovácsolt patkókat és hasonló tárgyakat.

Érdemes azt a lehetőséget választani, amelyet biztosan megtehet. Sokan foglalkoznak kreativitással mágikus célokra, tárgyakat varázslattal töltenek meg, és nemcsak gyönyörű termékeket, hanem mágikus segítőket is szereznek.

Ha nem tudja, hogyan készítsen amulettet a szerencse érdekében, próbáljon meg egy ékszer, kulcstartó vagy egyéb tárgy elkészítésének bármely egyszerű módszerével kezdeni. Ne válasszon túl bonyolult technikákat, és akkor az ügyet siker koronázza.

Manapság szinte bármit megvásárolhat, beleértve amuletteket és talizmánokat különféle célokra. Ez egy gyors módja az amulett beszerzésének, ami elfoglalt vagy nem kreatív embereknek jó. De tudnia kell, hogy a megvásárolt amulettek kötelező tisztítást, aktiválást és energetizálást igényelnek.

A talizmánokat rendszeresen fel kell tölteni, vásárolva és személyesen is. Ne felejtsd el, hogy nem tudhatod, hogy egy dolog milyen energiát hordoz magában, és kinek a keze érintette meg, mielőtt megszerezte. Ez jelentős hátránya az üzletekben és piacokon értékesített amuletteknek.

Hogyan tisztítsuk meg a vásárolt szerencse amulettjeit?

Kínai érmék, mint a szerencse amulettje

Minden olyan mágikus tárgyat, amelyet nem személyesen készítettél pozitív gondolatokkal a fejedben, meg kell tisztítani. Erre azért van szükség, mert a szerencse amulettje helyett egy energiával feltöltött tárgyat kaphat, és senki sem tudja, mi és kinek az energiája. Sokat beszéltek már arról, hogy a dolgok más természetű energiákat is hordozhatnak.

A negatív energiáktól való megtisztulás négy elem segítségével történik. Ezek a levegő, a tűz, a víz és a föld. A levegőt egy füstölő pálcika is ábrázolhatja, amellyel egy tárgyat füstölni kell. Jó választás lehet a tömjén, szantálfa, fenyő vagy bármilyen más tisztító tulajdonságú illat.

Készíthetsz saját füstölőt. Jól használható az egyházi tömjén, amely erős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Vannak, akik szívesebben hagyják kint az amulettet egy ideig, hogy ki legyen téve a szélnek.

Ezt követően vigye az amulettet a gyertya lángja fölé. Ha lehetséges, gyújtson tüzet, és tartsa felette a tárgyat. De ezt óvatosan kell megtenni, különösen, ha például fából készült. Ha nem lehet a tárgyat a tűz fölé vinni, legalább helyezze a gyertya közelébe. A gyertya lehet hétköznapi és egyházi is.

Ezután a szerencse amulettet vízzel kell megtisztítani. Célszerű folyó vízzel leöblíteni, például patakba vagy folyóba tartva. Minél tovább csinálja ezt, annál erősebb lesz a hatás. Vannak, akik szívesebben szórják meg az amuletteket szenteltvízzel, ez egy jó lehetőség.

Abban az esetben, ha nincs lehetőség szenteltvízhez vagy természetes vízforráshoz menni, alaposan öblítse le a tárgyat folyó csapvíz alatt. És az utolsó szakasz a földbe ásás. Ez nehéz, ezért a legtöbben egyik napról a másikra sóban hagyják a tárgyakat, ami után a sót kidobják az utcára vagy kimossák a lefolyóba.

Hogyan töltsünk fel egy amulettet a szerencséért?

Ez az egyszerű rítus alkalmazható mind a szerencse érdekében vásárolt, mind a saját kezűleg készített amulettekre.

Töltsön fel minden varázstárgyat tisztítás után, ha nem saját maga tette. Erre a legalkalmasabb az éjfél, a holdfázis megfelel az amulett céljának. Ebben az esetben ez a szerencse vonzereje, tehát a holdfázis növekvő vagy telihold.

Három gyertyára lesz szükséged. Megvásárolhatod a templomban, vagy viheted a szokásosakat. Természetesen az előbbieket részesítik előnyben. Helyezze a gyertyákat egy háromszögbe, amelynek közepén az amulettje lesz. Ezután nézzen rá, és mondja háromszor:

A talizmánom most, a sorsom!

Sok szerencsét és a szerencse elhozza nekem

A gondok és a rossz idő elvesznek tőlem.

Most vegye a talizmánját a kezébe. Koncentrálj azokra a célokra, amelyek eléréséhez szüksége van a segítségére. Képzelje el, hogyan kell cselekednie, és pontosan miben kell segítenie. Próbáld érezni, hogyan tölti be az energia a tenyerek közé szorított tárgyat.

Határozza meg, mennyi időt kell rá fordítania. Most a talizmán teljesen készen áll a használatra, de időnként fel kell töltenie, mert a tárgy erejét arra fordítja, hogy szerencsét vonzzon.

Hogyan készítsünk saját kezűleg amulettet jó szerencséért és pénzért?

Az amulettek-táskákat mindenki ismeri, és jó szerencsére készíthet egyet. Mint minden ilyen célú mágikus munkát, ezeket is növekvő vagy teliholdkor végzik. A táska elkészítése nagyon egyszerű. Egy kis foltból kell varrni, és meg kell tölteni megfelelő tárgyakkal, amelyek szerencsét hoznak. Az elkészült táska zsebben vagy táskában hordható, pénztárcájában tarthatja.

A táska anyagának színe, amely szerencsét vonz, piros. Ezt a színt mindig is a szerencse, a pénz és a jólét színének tartották. A szövetet a legjobb, ha természetes, a cérnát is. A táska készítése során összpontosítson arra a célra, amiért csinálja.

A növények gyakorlatilag az ilyen táskák fő alkotóelemei. A szerencse csábítása érdekében válasszon narancshéjat, aloét, gránátalma héját, eperleveleket, szerecsendiót, nárciszt, páfrányt, almavirágot, mogyorót, babérlevelet, mohát, makkot, csillagánizst, ibolyát, fahéjat. Természetesen ne feledkezzünk meg a négylevelű és a közönséges lóheréről sem, amelyet a szerencse szimbólumának tartanak.

A táskához egy darab türkizt is adhatunk, ez a kő szerencsét hoz. Lehet chip, cabochon vagy kis gyöngy. Kis figurák, amelyek patkót, lóhere szirmokat, szerencsecsomót, aranyhalat, katicát és a szerencse más jól ismert szimbólumait ábrázolják. A zacskóba nyúllábot tehetsz.

A kész táskát időnként bekenhetjük illóolajjal, például az amulett töltése közben. Jól illik a fahéj, lótusz, narancs, ánizs.

Általánosságban elmondható, hogy a szerencse amulettjeihez kapcsolódó népi jelek nem a semmiből származtak. Ez a modern élettempó nem engedi észrevenni az apróságokat, abban az időben, amikor őseinknek évszázadai voltak, amelyek során meg lehetett állapítani, hogy működött-e valamilyen varázslat vagy sem.